ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Μαρία Φρουδάκη: Επιστημονική υπεύθυνη, πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του ΕΚΠΑ, διπλωματούχος πιάνου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος και master στην μουσικοθεραπεία (Nordoff-Robbins) από το City University.Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει θεραπευτικές, καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις ήδη από το 1996,
Κατερίνα Δήμτσα απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση Στην Παιδαγωγική. Επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών Ειδικής Αγωγής του Φ.Π.Ψ του ΕΚΠΑ πτυχίου ελληνικής νοηματικής γλώσσας καθώς και γραφής και ανάγνωσης braille . Από το 2015 έως και σήμερα δραστηριοποιείται ενεργά σε πλάισια τυπικής και ειδικής εκπαίδευσης.
Χριστιάνα Αδαμοπούλου: μουσικές σπουδές στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και μουσικοθεραπεία στο Anglia Ruskin University (Master of Arts). Διδάκτωρ μουσικοθεραπείας (Τμήμα Μουσικών Σπουδών Ιονίου Πανεπιστημίου).
Κωνσταντίνα Αποστόλου: απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, πτυχιούχος πιάνου, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (PgD) στη Μουσικοθεραπεία από το Anglia Ruskin University και Μaster στην Ειδική Αγωγή (ΜΑ) από το Institute of Education, University of London. Από τον Φεβρουάριο του 2020 συνεργάζεται με το «Λίλιαν Βουδούρη» Ινστιτούτο Θεραπείας δια των Τεχνών ως μουσικοθεραπεύτρια.
Ελένη Παλλέ: σπουδές εικαστικής θεραπείας, στο Πανεπιστήμιο του Herforshire Μεγάλης Βρετανίας (PgD Art Therapy) και στο Πανεπιστήμιο Queen Margaret της Σκωτίας (ΜSc Art Therapy)

Μαρία Κοκοντίνη: πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του ΕΚΠΑ, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Μa) στο τμήμα Θεραπείας μέσω χορού και κίνησης (Dance MovementTherapy) του αυτόνομου πανεπιστημίου Βαρκελώνης (Universidad Autonoma De Barcelona).
Η διοίκηση του Ινστιτούτου ασκείται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Οργανισμού του, δια 5μελούς Επιτροπής.