ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Έτος:
2013
Κατηγορία:
Τέχνη και πολιτισμός
Δωρεολήπτης:
Ποσό:
€3.000

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Startup live Athens # 3 με θέμα τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, που διοργανώθηκε για Τρίτη συνεχή χρονιά και φιλοξενήθηκε στο ALBA Graduate Business School , American College of Greece, ξεκίνησε μία συνεργασία με το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη , το οποίο εκτός από χορηγός της διοργάνωσης , ανέλαβε και την βράβευση μιάς ομάδας, με το ειδικό βραβείο «Λίλιαν Βουδούρη». Επρόκειτο για χρηματικό ποσό ύψους 3.000,00€ , με το οποίο βραβεύτηκε η καλύτερη επιχειρηματική ιδέα, από την ενότητα του Πολιτισμού.


Η χορηγία αυτή εντάχθηκε στο νέο πλαίσιο δράσεων του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη, με στόχο την ενίσχυση πρωτοβουλιών για την προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού , των Ελληνικών Γραμμάτων και Τεχνών.

Το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη δεν συμμερίζεται κατ’ ανάγκην τις θέσεις και απόψεις των κοινωφελών οργανισμών τους οποίους επιλέγει να χρηματοδοτήσει ή να ενισχύσει με οποιονδήποτε τρόπο και δεν συνάγεται αποδοχή των θέσεων και απόψεων αυτών από το Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη, ως συνέπεια της κοινωφελούς του δράσης.

Ορκωτοί Λογιστές: RSM