ΙΔΡΥΜΑ ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Το Δίκτυο Μουσικοθεραπείας σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα Τόποι Μουσικοθεραπείας που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου στις 17:00 το απόγευμα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικοθεραπείας.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Anita Swanson, PhD, MT-BC, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μουσικοθεραπείας (WFMT) η οποία θα τοποθετήσει τη Μουσικοθεραπεία στη διεθνή σκηνή. Θα παρουσιαστούν συνοπτικά ερευνητικά δεδομένα που υποστηρίζουν τη χρήση της μουσικοθεραπείας με διαφορετικούς πληθυσμούς. Στη συνέχεια η ημερίδα θα εστιάσει στην ελληνική πραγματικότητα με παραδείγματα μουσικοθεραπευτικών εφαρμογών και παρεμβάσεων.

Σε στρογγυλό τραπέζι έχουν κληθεί φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οι οποίοι συμπεριλαμβάνουν τη μουσικοθεραπεία στις υπηρεσίες που παρέχουν. Τέλος, θα δοθεί χρόνος για μία ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες. Η παρουσία σας είναι σημαντική ώστε να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και βαθύτερη κατανόηση των προκλήσεων και δυνατοτήτων της μουσικοθεραπευτικής πρακτικής στη χώρα μας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες και φορείς από το χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, απαιτείται δήλωση συμμετοχής:

Δηλώστε συμμετοχή

Μία μέρα πριν την εκδήλωση θα σας σταλούν οι πληροφορίες και ο σύνδεσμος του zoom για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

7 μουσικοθεραπευτές συνομιλούν, στοχάζονται και συμπράττουν για τη μουσικοθεραπεία

Χριστιάνα Αδαμοπούλου, Μουσικοθεραπεύτρια PhD

Μίτσυ Ακογιούνογλου, Μουσικοθεραπεύτρια PhD, RMT

Ιωάννα Ετμεκτσόγλου, Μουσικοθεραπεύτρια, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Μουσικής Ψυχολογίας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Χριστίνα Καλλιώδη, Μουσικοθεραπεύτρια MA, NICU

Δημήτρης Κουκουράκης, Μουσικοθεραπευτής PgDip

Κάνδια Μπουζιώτη, Μουσικοθεραπεύτρια- Φωνητική Ψυχοθεραπεύτρια, MA, AVPT

Μαρία Φρουδάκη, Μουσικοθεραπεύτρια MMT Nordoff Robbins